Øretelefonmodeller til iPhones: Overraskende resultater, når de bruges med en høreapp – Høreanmeldelse

Et ord i munden fænomen siden sin første udgivelse, The Power of Now er en af de sjældne bøger med beføjelse til at skabe en oplevelse i læserne, en, der radikalt kan ændre deres liv til det bedre. Åbn dig selv for den transformerende oplevelse af The Power of Now, den roste bestseller af den revolutionære åndelige lærer Eckhart Tolle, nu i et lydprogram læst af forfatteren. Allys revolutionerende Freebit-ørevingedesign skaber også en pasform baseret på ergonomisk forskning, så uanset om du løber i bakkerne, cykler på vejene eller løfter vægte derhjemme, forbliver disse ørepropper behagelige under hele din oplevelse.

Uanset om hun oplever begær-ved-første-øjekast, mens i lufthavnen sikkerhed linje, deler sine egne synspunkter om kærlighed og ægteskab, indrømmer at være en indadvendt, eller opdage hendes cross-fit instruktør hemmelige dårlige vane, Amy Schumer viser sig at være en storhjertet, modig og tankevækkende historiefortæller, der vil efterlade dig nikke dit hoved i anerkendelse, griner højt, og hulkende ukontrollabelt, men kun fordi det er forbi .. Denne historie vil straks trække dig ind i handlingen og holde dig der, da bogen begynder med 29-årige Alice Love, der er en nygift og venter sit første barn. Hvor meget af os selv skal vi give til dem, lydbog vi elsker? Da min datter læste så meget den anden aften, startede det med hendes “læsetid” og fortsatte, da hun slukkede timeren efter tredive minutter og bare fortsatte.

Heldigvis indsamler Chirp nu anmeldelser fra læsere (er lyttere), så du ikke behøver at søge andre steder for at se, om en bog er værd at bruge din tid. Halvvejs igennem blev lægen, der holdt stetoskopet til Roberts bryst, bleg og sagde: “Så hvad har du gjort ved denne hjertemislyd? Økonomisk kriminalitet, Ponzi Ordninger, Krak & great Investering Advice Books, vi har det hele. Strategier fra verdens bedste investorer om, hvordan du beskytter dig selv og din familie og maksimerer overskuddet fra de uundgåelige nedbrud og korrektioner, der kommer. Det bruges af blandt andet topplatforme, herunder BuzzFeed, Lifehacker, Forbes, Reader’s Digest og Popular Science.

Det er vigtigt at vide, hvilke der er de sikreste hurtigste og mest effektive. Hvordan et par enkle trin kan tilføje et årti eller mere af ekstra pensionsindkomst ved at opdage, hvad din 401 (k) udbyder ikke vil have dig til at vide. Uddannelse: For at starte med skal du lære det eller de sprog, du vil tilbyde oversættelsestjenester på. Som enhver lille virksomhed har blomsterhandlere brug for hjælp lige nu – så find en, der er åben og køb dine blomster der. Som ledere af SEAL Team Three’s Task Unit Bruiser, deres mission var en mange troede umuligt: hjælpe USA En opdateret udgave af blockbuster bestseller lederskab lydbog, der tog Amerika og verden med storm, to AMERIKANSKE