Konkurs lån (tro det eller ej!)

Har du for nylig indgivet konkursbegæring? En konkurs lån kan hjælpe dig med at redde dine finanser, og kan også hjælpe med at forbedre din kreditværdighed. Det kan lyde langt ude, men du kan faktisk blive godkendt til et lån efter indgive konkursbegæring. Uden tvivl det er vanskeligt, men gøre er Husk at umiddelbart efter konkurs, du ikke er tilbøjelige til at have nogen gæld, som handler om den eneste faktor, der kommer til at arbejde i din favør på dette punkt. Du behøver ikke at ansøge om en konkurs lån før der ansøges om konkurs.

En konkurs lån er nyttig for bill konsolideringen (hvis du har nogen regninger venstre for at konsolidere!), og det kan også være nyttige i den lange vej til reparation af din kreditværdighed. Hvis du har råd til det, bør du konsultere en finansiering ekspert til at hjælpe dig få konkurs lån, fordi denne form for professional kan forhandle bedre lånevilkår – og hvis det lykkes, bedre lånets løbetid vil sandsynligvis mere end betale for regning af en finansiering specialist.

Ingen tvivl om det – afvise de fleste långivere automatisk en låneansøgning fra nogen, der har for nylig indgivet konkursbegæring, fordi risikoen er for stor. Men et par långivere vil overveje sådan ansøgning. Du skal acceptere, at betingelserne ikke vil være positiv, selv lån om. Din kreditværdighed vil ikke være meget godt, men en långiver vil alligevel være tilbøjelige til at bede om din kredit rapport. De sidste par måneder bliver nødt til at være perfekt. Hvis du bliver godkendt bliver du høje renter og en kort tilbagebetaling tidsplan.

Da de fleste långivere ikke vil engang overveje et låneansøgning senest to år efter en konkurs, muligvis den bedste måde at få en konkurs lån hen til ransage web. Men lad den bidragsberettigede pas-web er en jungle og der er mange sleazy outfits. Dette er, hvor en finansiering specialist kan vise sig for at være nyttig.

Du kan kun træffe beslutningen. Nogle vil hellere undgå alle gæld efter en konkurs, men dette vil kun forhale kredit reparation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *