Jomfruen

Nu nogle gange ikke er vi alt for sikker på, hvor right-on disse astrologiske profiler er. Jeg mener, overveje jomfru (August 23-September 22), din frygtløse forfatter tegn. Jomfruer er universelt anses for at være meget knappet-down, metodiske og detalje-orienteret. Geesh. Omhyggelig og pålidelig. Jeg nødt til at spørge, hvis min mor ikke lyve om min fødselsdato. Jeg er omkring som skællet og de kommer og som metodisk er bekymret, jeg gøre aldrig noget den samme måde to gange.

Alligevel, for du arketypiske jomfruer, her er din profil, siger eksperterne.

Nu intelligent og analytisk, vi er enige med. Det siger, at vi er genert og kan være svært at jord som en partner. Måske er det derfor vi skriver dette på en lørdag aften hvor alle disse Vandbæreren og fiskene er ude der lever det op.

Alder af jomfru i astrologer store år fandt sted ca. 13000-10750 fvt. Ikke for meget foregår der. Det var i slutningen af istiden (ja, vi er også betragtes som cool og udenfor det tal). Det var også præget af gydende jæger-samler kultur og clay keramik er blevet opdaget i genstande fra denne periode. Dette markerede også første brug af landbrug med Man… øh, kvinde. Jomfruen er repræsenteret af en kvinde, kender du. Den eneste stjernetegn, der sker.

Bedst match for Virgo Stenbuk og værst er Aquarius. en ting nogle eksperter siger om Jomfruen er, at mens de synes cool og tilknappet på ydersiden, de kan skjule følelser, der er næsten alt for intens. Vi er så taknemmelig for nogen genkender det, kan vi kort forsvinde og græder i et hjørne et sted for et par minutter.

Nogle af vores favorit forfattere og andre berømte figurer var også jomfruer. Leonard Bernstein, Mary Wollstonecraft Shelley (forfatter af “Frankenstein”), Margaret Trudeau og… Mickey Mouse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *