Hvordan skal man behandle med ludomani

De siger, det første skridt til at slå en afhængighed er at indrømme, at du har et problem.

Beskæftiger sig med en person, der har en ludomani kan være smertefuldt. De har en tendens til at trække sig tilbage fra familie og elskede dem, så hvad er du formodes at gøre, når nogen du holder af har udviklet en ludomani.

Der er flere ting du skal gøre, og nogle af dem er meget svært at gøre.

Den første ting du skal gøre er at gemme alle dine værdigenstande, og hvis denne person bor sammen med dig, så er du nødt til at holde dem bag låste døre og hvis det ikke er muligt så tage dem til en bank og låse dem i en bankboks.

Hvis denne person er du barn eller din ægtefælle så er du nødt til at begrænse der adgang til dine penge. I mange tilfælde har mennesker brugt deres familie besparelser og kid’s college midler. Så vidt muligt prøve at få det personer navnet på regnskabet, hvis det ikke allerede er for sent, og annullere alle deres kreditkort.

På et tidspunkt vil du nødt til at konfrontere dem. Når du konfrontere dem. det er vigtigt at ikke råbe og ikke blive vred bare fortælle dem, hvordan gør de påvirker dig. Sørg for, at alle personer nære venner er der for at hjælpe med dette.

Det er vigtigt at alle skiftes og fortæl personen, hvordan hans gambling har påvirket deres relationer, men i en ikke vred, omsorgsfuld måde. Dette vil hjælpe personen klar over, at mennesker at pleje om ham se noget som måske gør han ikke og forhåbentlig vil tage en ærlig kig på hans spil.

Husk mål konfrontere en person er ikke at gøre dem stoppe gambling, det er at hjælpe dem med at genkende de har et spilleproblem og opmuntre dem til at søge professionel hjælp.

Nogle mennesker anbefaler, at du forsøger at få din ven til at gå til en gamblere anonyme møde, men jeg kan ikke anbefale dette. Anonyme Gamblere er en stor organisation, der virkelig hjælper dem med gambling problemer ophold væk fra gambling, men før du er klar til det de fleste mennesker behøver en på en sessioner med en psykolog eller en rådgiver, der er uddannet til at beskæftige sig med ludomani.

Efter alt er sagt og gjort, skal du være forberedt, fordi det meste af tiden gambler fortsætter med at gamble, måske de vil gøre en kort forsøg på at stoppe før du starter igen i hemmelighed.

Med de fleste former for afhængighed behov person med problemet at ramme, hvad de kalder en “bund”. Dette er, når gambler har mistet alt, hvad der virkelig betød noget til dem, som familie og venner, og det er kun på dette tidspunkt mange vil se problemet og søge hjælp.

Hvis du kender nogen, der er uvillige til at indrømme deres gambling problem jeg anbefale, at når du har prøvet dit bedste for at få denne person til at søge hjælp, hvis de ikke gør, kan du have være parat til at forlade dem, så husk på et tidspunkt, du er nødt til at opgive et synkende skib før yo u gå så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *