Hvordan kvinder kan forhandle som professionelle

Der er nogle stereotyper, at kvinder ikke kan forhandle samt mænd: at kvinder ikke er så aggressiv, at de tage tingene alt for personligt, eller at de ikke bliver taget alvorligt. Som en kvinde selv, jeg mener, at de samme regler gælder for mænd som kvinde. Dog har jeg nævnt fem regler, der skal især hjælpe kvinder Negotiate som en professionel.

1. det gør ikke ondt at spørge. Hvis du ikke spørge, får du ikke.

Det gør ikke ondt for at bede om noget. Det værste der kan ske er, at anden partiet siger nej. Dette er sandt i nogen form for forhandling især i forbindelse med en boss. Bede om at raise eller fremme. Selv hvis du ikke får det, kan din chef beundre din plukke og holde dig i tankerne for fremtidige kampagner. Hvis der er noget meget vigtigt for dig, er det godt at få det ud på bordet. Men gør din forskning og være parat til at forsvare hvad det er du ønsker og hvorfor du bør få det. Tror ikke, at hvis du fortjener en raise eller fremme vil du få det uden at indlede samtalen. I et jobtilbud, prøv at spørge om flere penge og se hvad der sker. Hvis du har en dårlig kunde opleve på et hotel, bede om noget som en opgradering eller en frinat. Resultaterne kan overraske dig.

2. aldrig tage nej For et svar

Hvis du spørger til noget, du virkelig ønsker, og det er nægtet, tager ikke Nej for et svar. Prøv at finde ud af, hvorfor de siger “nej”. Som de siger, er der mere end en måde at huden en kat. Prøv at tænke på en anden måde at overbevise anden siden at give ønskede det, du ønsker. Gå tilbage til tegnebordet og prøv at spørge til hvad du ønsker på en anden måde. Selv en mindre ændring, et kompromis eller omformulere måske gøre det mere spiselig. Hvis dette er et vigtigt spørgsmål, foreslå en trade-off eller pakkeløsning, så anden siden kan være motiveret af at få noget, de ønsker.

3. se del

Du er den, der skal angive tonen i forhandlingerne. Når du kommer ind i stuen for første gang, skal du se del. Du bør bære professionelle tøj. En kvinde må ikke bære en masse distraherende smykker. Skabe succes som en dejlig Rejsetaske og bærbare tilbehør. Projekt det billede, du ønsker. Du måske ønsker at prøve det i spejlet et par gange. Du ønsker at give god øjenkontakt og være en god lytter. Du synes vidende om problemer eller spørgsmål, der drøftes. Tænk på udtrykket, “Fake det, indtil du gøre det.” At være en god forhandler er ligesom at være en god skuespiller. Husk at spille din del og ser del.

4. aldrig lade dem se dig sved

Det er vigtigt at kontrollere dine følelser på døren før forsøger at forhandle noget. Følelser som vrede kan gøre en mister kontrollen. Hvis du er nervøs, oprevet eller usikker på dig selv, du har brug at fokusere på hvad du håber at opnå, og fortælle dig, at intet er gonna stå i vejen for dit mål. Hvis anden siden ser svaghed, kan de forsøge at agn dig, så ikke give dem tilfredsstillelsen at vide, de har fået til dig. Når jeg er utilfreds med anden siden, i stedet for at blive vred, taler jeg faktisk mere blødt og mere langsomt for at få mit budskab igennem. Lad ikke dine følelser forstyrrer forhandlingen og aldrig lade dem se dig sved!

5. Vær forberedt

Ligesom de piger spejdere, skal du være forberedt. Hvis kvinder føler, de ikke er altid taget alvorligt, de måtte have til at arbejde ekstra hårdt for at gøre deres forskning og forberedes. Meget indledende arbejde skal gøres. Hvis du ikke er helt parat, overveje at forsinke starten af forhandlingerne. Hvis du forsøger at vinge det, vil du fortryde det. Det er vigtigt at have alle svarene på forhånd. Du kan ikke være over parat.

Hvis du følger disse regler, bør du være i stand til at forhandle Like A Pro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *