Halter økonomien

Er du ligesom så mange andre danskere, hvor økonomien halter lidt og du har svært ved at få råd til julegaver, fødselsdagsgaver. Har du svært ved at finde penge til de små cafebesøg eller bare generelt de små hyggeting, som gør hverdagen nemmere og mere overskueligt? Så kommer jeg med nogle ting du kan gøre for at få råd til det hver måned.

Budget

Du skal starte med at få styr på dit budget, finde ud af hvad du har af indkomst hver måned, hvad dine faster regninger er og få et overblik over hvad du i bund og grund bruger dine penge på. Der er mange danskere som ikke har styr på deres økonomi og ender med et minus på kontoen hver måned, det kan være en skrue uden ende når man bruger flere penge end man tjener hver måned, derfor er det super vigtigt for dig at få et overblik over hvor mange penge du har, når du har betalt dine faste udgifter hver måned. Find ud af hvad du bruger penge på når det faste er betalt, om du bruger mange penge på fastfood, dumme ting og bare generelt finde ud af hvor du kan spare. Det er ofte de små beløb som løber op hver måned og tvinger din konto i minus, fordi man tænker jo ikke over det når det ”bare” er en 20’er eller 30 kr. man lige bruger, men gør man det mange gange i løbet af en måned så bliver det dyrt.

Spar

Spar hvor du kan, næsten uanset hvor det er henne. Man kan altid finde ting man kan spare penge på, om det er dine måltider, tøjet, slik, sodavand, hyggestunder. Der er mange ting man kan spare på og undlade at købe, bare fordi man lige har lyst til noget slik. Så kan det være et bedre valg at tage nogle grønsager, det er både billigere og sundere end at købe noget slik. Når man først starter på slikket, kan det hurtigt forsvinde, der skal noget mere slik til at stille sulten end der skal grønsager til.

Andre alternativer

Der findes også mange andre alternativer på hvordan du hurtigt kan spare nogle penge op, om du vil spise havregrød hver dag, at du vil skrabe alt du kan i økonomien for at spare penge op hurtigt. Det kan lade sig gøre, dog er det ikke nogen sjov metode at spare penge på.
Du kan også vælge at optage et hurtigt lån, hvis det virkelig presser på og du ikke har muligheden for at bruge måneder på at spare op, hvis du skal bruge pengene samme dag, kan det være svært at finde ud af hvad man skal gøre. Ved at optage et hurtigt lån, har du pengene inden for kort tid, de stiller ingen spørgsmål, du skal ikke stille nogen form for sikkerhed. Det hele kan gøres online via en mobil eller computer, det tager meget kort tid at søge om et hurtigt lån, at blive godkendt også.