Forskellen mellem en Bassinet og en vugge

Hvis du er ny forælder udkig bed forsyninger til din nye baby, vil du sandsynligvis spekulerer på, om du skal købe en vugge eller en bassinet. Og så du vil spørge dig hvad forskellene er mellem en bassinet og en vugge. Mange mennesker har tendens til at slå to sammen, men der er nogle forskelle, som nye forældre bør være klar over.
Vuggekurve
Meget af tiden, Vuggekurve er lavet af naturlige fibre som vidjer og tendens til at være mere bærbar end vugger. Vuggekurve er gode for forældre, der rejser meget, bor i et hus med mere end én etage, eller er meget aktive. Derudover er normalt mindre og lettere end en vugge, men størrelserne variere. Bassinet sengetøj kan enten købes eller skræddersyet til at passe de krav og smag af forældrene; nye forældre skal være opmærksom på, at selv om der er ligheder mellem Bassinets og vugger, de tager forskellige madrasser, lagner og sengetøj.
Vugger
Vugger er normalt større end Vuggekurve og mere stationære. De er som regel lavet af træ og fremstillede materialer. Vugger kommer i mange former og med forskellige funktioner. Der er en transportabel vugge, der er mindre og mere håndterbar, at du kan tage på en udvidet besøg hos familie eller venner. Vugger fremstilles normalt med en mekanisme, der vil producere en side til side bevægelse designet til komfort dit barn og hjælpe dem med at sove. De fleste vugger har to etage rockere, der giver mulighed for en side til side vuggende bevægelse; andre kommer med ramme suspenderet på kroge og forsigtigt svaje snarere end rock din baby. Baby sengetøj til vugger følger de samme regler som Vuggekurve: sengetøj mellem to er ikke indbyrdes udskiftelige, så sørg for at du får den passende bedding for dit valg af babyseng.
Uanset om du køber en bassinet eller vugge, Husk at altid købe en fast madras, der sidder og passer ordentligt. Du bør ikke kunne holde mere end to fingre mellem madrassen og siden af holderen eller bassinet. Kigge efter ben med stærke billigt spærtræ online låse for at undgå fold-ins, glatte overflader uden wicker partikler eller ekstern hardware og en robust, stabil base, som både passer til barnets vægt og bred nok til at forblive stabile, især i tilfælde af et rockende vugge.
At sikre dit barn har en let overgang ind i verden er hårdt nok uden at skulle bekymre sig om hvor godt de vil sove om natten, begge Vuggekurve og vugger er glimrende valg for dem med ny baby – skal du blot følge de retningslinjer og korrekt brug for den holderen eller bassinet, købe den korrekte baby ark, kofangere og liners, og købe den rigtige madras. Finde ud af, hvilken indstilling du bedst passer din livsstil og komme videre, trygge og sikre, at dit barn vil snart sovende sikkert og trygt i deres nye bed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *