2006 Ford Focus: aldrig bedre!

Tilbage i 2000 håbede det år, Ford Focus blev indført, Ford Motor Company at modellen vil blive godt modtaget og overstiger salgstotalerne af sin tidligere lille bil, Escort. Desværre, den nye fokus var plaget af forskellige mindre kvalitetsproblemer og bilen blev hurtigt vittighed af industrien. Træd frem til 2006, og det nuværende fokus er langt bedre på tidligere modeller. Lad os undersøge, hvad hjælper fokus bliver en gennemprøvet challenger i sektoren for overfyldt lille køretøj:

1. aggressive pris. Ja, antallet af biler til rådighed under US$ 15.000 fortsætter med at droppe hvert år. Imidlertid tager fokus det et skridt videre som det retails lige under $14.000. Sammenligneligt udstyret Chevys, Kias og Hyundais sælge for næsten det samme beløb, så forbrugerne har et godt valg når de køber Ford Focus.

2. tilstrækkelig strøm. 2.0L I4 motoren parret til en fem hastighed manuel transmission giver bilen strøm nok til at få det bevæger sig og holde det bevæger sig på en flot klippet på motorvejen. Konkurrerende modeller tilbyder mindre motorer så lille som 1.6L som fundet i Kia Rio.

3. rummelige interiør. Op til fem personer kan transporteres i fokus og det indvendige rum er stor for en bil i dens segment. De fleste små biler er utåleligt for store bageste siddepladser passagerer, men ikke så for fokus. Sammenlign fokus siddepladser til kobolt og fokus er den klare vinder.

4. et udvalg af karrosseriformer. De fleste biler bygget i dag kommer i kun en eller to karrosseriformer, men fokus har fire: en tre-dørs ZX3 hatchback, en fem-dørs ZX5 hatchback, en ZX4 sedan og ZXW vogn. Det er den ZX3 som retails for så lavt som US$ 13, 990.

5. respektabel brændstoføkonomi. Med EPA tal af 26 city / 34 highway, fokus opnår et brændstof kilometertal niveau, at par små biler kan prale af.

Konkurrence i gruppen lille bil er fortsat stramme med Toyota Corolla, Chevrolet Cobalt, Hyundai Elantra og Saturn ION alle til konkurrencedygtige priser. Blomsterkronen er stadig favorit blandt industri specialister, men fokus har helt sikkert kaste sin “lav kvalitet” status med den nuværende model. Tjek særlige finansiering tilbud gennem Ford Credit at spare endnu flere penge på dit fokus.

Afslutningsvis, fokus er blevet bedre med alderen, men der er behov for opdatering af nu, at det er i sit syvende modelår. Med Ford formuer sagging, virksomheden ikke har råd til yderligere nedgang i salget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *